Aluevaalit Irma Pahlman 53

Aluevaalit Irma Pahlman 53, Keski-Uusimaan hyvinvointialue, SDP

Olen hyvinkääläinen juristi, varatuomari ja oikeustieteen tohtori. Päivätyöni on opettaa juridiikkaa ja sivutoimisesti olen lakitoimistoyrittäjä. Olen 4. kauden valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Edelliset kaksi valtuustokautta toimin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Toimin Keusotenvaltuuston puheenjohtajana viime valtuustokauden ja nyt valtuutettuna. Keusoten valtuutettuna olen ollut rakentamassa kuntayhtymän.

Olen koronan torjuntaan vakavasti suhtautuva hyvinkääläisehdokas.

Työkokemukseni on monipuolinen, muun muassa tuomarina, lainvalmistelijan ja asioiden ajoa. Tutkijana ja tietokirjailijana olen perehtynyt erityisesti perusoikeuksiin, sosiaali- ja terveydenhuollon juridiikkaan ja tietosuojaan.

Olen kokenut päättäjä ja sote-juridiikan asiantuntija.

Uusi hallinto tarvitsee kokemusta ja juridiikan osaamista, ja sydäntä ihmisten kuulemiseen.

Jokaisella tulee olla päästy terveys- ja sosiaalipalveluihin oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja saada tarvitsemansa hoito, hoiva ja apu. Lähipalveluiden saanti on turvatta jokaiselle; lapsiperheille, työikäisille, opiskelijoille kuin ikäihmisillekin. Erityisesti kannan huolta tällä hetkellä lasten heikosta rokotesuojasta ja kaikkia ikäryhmiä koskettavasta longcovidista.  

Aluevaalit Irma Pahlman 53, Keski-Uusimaan hyvinvointialue, SDP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *