Aluevaalit Kirsi Nousiainen 264

Aluevaalit Kirsi Nousiainen 264, Etelä-Savon hyvinvointialue, Vasemmisto.


Olen 50-vuotias kirjanpitäjä Rantasalmelta. Koen että minulla on paljon annettavaa sote-palveluiden suurkuluttajana. Oma kokemus on monesti opettavaisempi kuin oppaista luettu tieto.

Koronan torjuntaan vakavasti suhtautuva kirjanpitäjä ja sisäilma-asiantuntija Rantasalmelta

Vuosia olen koettanut vaikuttaa sisäilmasta sairastuneiden asemaan kuntapäättäjien, kansanedustajiin sekä ministereihin yhteyttä ottaen sekä kohdaten. Olen käynyt vaalikojuilla, lähettänyt sähköpostia sekä etanapostia vaikuttamishuivien kera. Tämä vaikuttamistyö on opettanut sitkeyttä sillä muutos on hidasta tai oikeastaan olematonta.


Yhteistyökykyinen, sanavalmis ja asioista suoraan puhuva sisäilmasta vakavasti sairastunut sosiaali- ja terveyspalvelujen kokemusasiantuntija. Sitkeä ja periksiantamaton kun puhutaan ihmisen terveyden tärkeydestä. Näin minua on monesti kuvattu ja etenkin tuon sitkeyden tunnistan ja tunnustan itsessäni.


Yllä mainitut ominaisuudet saavat tämän naisen jatkamaan vaikuttamistyötään nyt myös puoluetoiminnan kautta. Ensimmäistä kertaa vaaleissa ehdokkaana sekä puoluetoiminnassakin aika tuore tapaus. Koetetaan oppia tavat ja tyylit mutta suu käy taatusti entiseen tapaan. Sisäilmasta puhuminen on itselleni helppoa mutta nyt ollaan uudella maaperällä.


Tervetuloa sivulleni Facebookissa https://www.facebook.com/kirsinousiainenehdokas/

Aluevaalit Kirsi Nousiainen 264, Etelä-Savon hyvinvointialue, Vasemmisto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *