Aluevaalit Oskari Iivarinen 179

Aluevaalit Oskari Iivarinen 179, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Kokoomus.

Hei kaikki!

Olen Oskari Iivarinen, 31-vuotias analyytikko, diplomi-insinööri ja kaupunginvaltuutettu Vantaalta.

Tahdon edistää näissä vaaleissa erityisesti ihmisten hoitoonpääsyä digitaalisia palveluita hyödyntämällä. Kaikkeen ne eivät tietenkään sovellu, mutta silmätulehdusten ja pienten vaivojen vuoksi on turhaa matkustaa ja jonottaa terveyskeskukseen, kun asian voisi hoitaa hyvin vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Kannan huolta myös nuorten mielenterveydestä – ei vähäpätöinen asia näin pandemia-aikana. Nuorten hyvinvoinnista säästäminen on lyhytnäköistä.

Vastuullinen taloudenpito on minulle itsestään selvää. Vain pitämällä menot kohtuullisella tasolla ja tekemällä asiat entistä fiksummin pystymme tarjoamaan kattavat ja laadukkaat peruspalvelut asukkaille myös tulevaisuudessa.

Koronan torjuntaan vakavasti suhtautuva vantaalaisehdokas

Olen kannattanut koko pandemia-ajan, vuoden 2020 alusta lähtien, ennakoivaa koronapolitiikkaa.

Yleisvaarallisia tartuntatauteja ei torjuta nostamalla kädet pystyyn ja toteamalla, että mitään ei voi tehdä. Jos olisimme siirtyneet Ruotsin linjalle, kuolonuhreja olisi ollut huomattavasti enemmän. Se riski on valitettavasti vieläkin ajankohtainen, koska poliittinen paine on kova.

Fatalismi, haluttomuus noudattaa kansainvälisiä suosituksia ja kyvyttömyys ajatella laatikon ulkopuolella – nuo kaikki pitäisi heittää romukoppaan.

Koronaakin voitaisiin torjua paljon fiksummin, ilman että kaikki täytyy laittaa kiinni. Ilmahygienia, maskit, testit jne. Keinoja olisi. Emme tiedä tästä viruksesta tarpeeksi, jotta voisimme hyvillä mielin vain ”antautua” sille. Arvostan suuresti tiedettä ja tutkimusta.

Jokaisen suomalaisen tulisi ottaa koronarokote.

Olen ehdolla Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella numerolla 179.

Aluevaalit Oskari Iivarinen 179, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Kokoomus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *