Aluevaalit Sari Murto 389

Aluevaalit Sari Murto 389, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SDP.

Olen 52-vuotias Varsinais-Suomen aluevaaliehdokas, kolmen pojan äiti, biologian, maantiedon ja terveystiedon opettaja ja aktiivinen kansalaisvaikuttaja.

Koronan torjuntaan vakavasti suhtautuva paimiolaisehdokas


Suomessa meneillään oleva korkean ilmaantuvuuden strategia on poliittisesti helpointa, mutta samalla myös riskialtteinta niin inhimillisesti kuin taloudellisesti. Kun tartuntamäärät päästetään liian korkeiksi, aiheuttaa se merkittävää haittaa niin terveydelle kuin taloudelle pidemmällä aikavälillä. Riittävällä oikea-aikaisella ja -suhtaisalla ennaltaehkäisevällä toiminnalla olisi voitu paremmin torjua meneillään olevaa pandemiaa, mutta sellaista poliittista tahtotilaa ei ole ollut.

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus, sitä ei saa unohtaa. Suomen koulut ja neuvolatoiminta ovat arvostettuja ja niiden toimintaan tulee jatkossakin panostaa.

Ilman riittäviä resursseja ei voida tarjota laadukasta hoitoa. Resurssit tarkoittavat rahaa ja riittävää hoitajamitoitusta. Käytämme vanhuspalveluihin rahaa muihin Pohjoismaihin nähden vähintään miljardi euroa vähemmän. Poistamalla haitallisia yritystukia saavuttaisimme vanhustenhoitoon riittävän hoitajamäärän hoiva-alalle.

Ympäristöarvoista ei tule tinkiä, sillä vastuullinen yrittäjä osaa katsoa kauemmaksi tulevaisuuteen. Kestävällä kaavoituksella turvaamme turvallisen, terveellisen ja viihtyisän elinympäristön meille kaikille kuntalaisille.

Aluevaalit Sari Murto 389, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SDP.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *